Webhosting voor uw website

softaculousBent u op zoek naar een goede host?

Indien u het besluit heeft genomen om een website op te gaan zetten dan heeft u daar een webhosting pakket voor nodig. Een website word opgeslagen op een server wat ook wel webhosting word genoemd. Uw webhosting zorgt er ook voor dat uw website beschikbaar word om te openen via het internet. Er zijn verschillende soorten webhosting pakketten te verkrijgen. Hierin verschillen de prijzen ook erg. De belangrijkste onderdelen die hierin de prijs bepalen zijn de webruimte en het toegankelijke dataverkeer. Uiteraard is het merk server ook van belang wat de prijs kan maken. Onyx Ict is een bedrijf dat ook webhosting pakketten levert en hier verschillende webhosting pakketten leveren. Dit ook tegen zeer scherpe tarieven.

Waar moet een webhosting aan voldoen?

Er zijn veel technische kenmerken te achterhalen van een webhosting. Hieronder even een kleine opsomming van de webhosting pakketten die Onyx ict aanbieden.

MySQL databases, FTP accounts, Domeinnamen parkeren, Sub domeinnamen, E-mail accounts, E-mail forwarders, SiteBuilder, PHP 5.x, Perl en CGI, Joomla, WordPress, Magento, phpBB, Anti-spam en Anti-virus, Webmail, POP3 + IMAP, PHP Zend Optimizer + Ioncube, phpMyAdmin, Website Statistieken, Cronjobs, Beveiligde mappen.

Veel va deze opties hierboven zijn vaak een standaard bij ieder webhosting pakket. De grote van uw pakket keuze kunt u beoordelen aan het aantal websites die u online wilt plaatsen, hoeveel email adressen u nodig denkt te hebben en de grote van uw website. Voor één website met één emailadres kan het kleinste pakket al voldoende zijn. U kunt uiteraard altijd eerst even contact opnemen met het bedrijf waar je een hosting pakket wilt aanschaffen. Een dergelijk ict bedrijf kan u het beste uitleggen welk pakket het beste past bij uw wensen. Het voordeel bij onyx ict is dat u direct toegang krijgt tot uw webhosting pakket indien u betaald via ideal of paypal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: